Contact | Westvlietweg 93 | Den Haag | 070 - 3992512
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Visgroothandel

Quality Food Group

De Horeca sector is flink in beweging. Denk aan de toenemende financiële druk vanuit overheid en instanties . Druk op de restaurateur en chefkok om in deze tijd zijn marges te blijven behalen en een toenemende vraag om verantwoorde, duurzame en eerlijke producten. Hoe

ga je daar als leverancier of als producent goed mee om?

Want hoewel veranderingen kunnen voelen als bedreigingen, zien slimme ondernemers ook de kansen en mogelijkheden.

 

De Quality Food Group is een duurzame samenwerking van

Q-vis Visgroothandel

Sushi Clinic

Q-Culinair

Dutch Shrimp

 

Deze bedrijven hebben een langdurige overeenkomst op basis van gelijkwaardigheid en bieden u waardevolle kansen. De Quality Food Group helpt uw overheadkosten te verminderen, rendementen te verhogen en de kwaliteit van uw product te verbeteren.

 

Sushi Clinic

Bij Sushi Clinic draait alles om de kwaliteit van de producten en natuurlijk de kwaliteit en versheid van de diverse vissoorten,
creativiteit in de combinaties van ingrediënten en presentatie.
Sushi van Sushi Clinic zijn van een hoog culinair gehalte maar zeker ook een lust voor het oog.

Tegenwoordig zijn er sushi in allerlei vormen en is de term sushi van toepassing op kleine gerechtjes gebaseerd op rijst met azijn (sumeshi).
Sushi wordt vaak geassocieerd met rauwe vis, maar is o.a. ook in vegetarische vorm verkrijgbaar.
Dankzij onze expertise, biedt Sushi Clinic een zeer uitgebreid assortiment van sushivarianten aan voor particulieren én bedrijven.

Naast dit uitgebreide aanbod biedt Sushi Clinic ook U de toegang tot de fascinerende en uitdagende wereld van sushi.
Door middel van een uitgekiend Clinic-concept hebben al velen de beginselen van het zelf sushi maken ontdekt!
Een gegarandeerd succesvolle en gezellige middag en/of avond met vrienden of collega’s!
Wij verzorgen workshops bij ons in Den Haag, maar ook op locatie.

Dutch Shrimp

De Wieringer Garnalenkroket is mede ontwikkeld door Ans van
der Burg, in samenwerking met de culinaire smaak en advies
van SVH Meesterkok Imko Binnerts. De Wieringer Garnalenkroket wordt samengesteld met de grootste zorg en aandacht. Zorg en aandacht voor smaak, versheid en maatschappelijke verantwoording.
De Hollandse garnalen worden gevangen door het vissersschip de WR212,welke meewerkt aan het MSC keurmerk, wat staat voor een goed beheerden duurzame visserij.

Onlangs zijn er nieuwe varianten ontwikkeld, o.a. MSC Oregon Prawn en Rivierkreeft. Alle smaken zijn verkrijgbaar in 80 gram, 40 gram en 35 gram bitterbal. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met ons kantoor.

 

Q-culinair

In samenwerking met onze culinaire partners, ontwikkelen wij voor verschillende bedrijven en instellingen, verschillende halffabrikaten en of eindproducten.
Van sauzen en soepen tot aan kant en klare desserts. Of wat denkt u van een eigen kroket of bitterbal?
Wij willen en kunnen in al uw wensen en of ideeën, met ons “culinaire ontwikkeling team” met u meedenken.